В Оазис Бийч Апартаменти - Камчия ще откриете тристайни апартаменти, които се състоят от две самостоятелни спални, отделен хол с диван, кът за хранене с маса и столове, както и кухненски бокс .  Различните видове апартаменти посрещат от четирима до шестима гости. Удобни за малки и големи семейства.

Сега е моментът да заведете баба и дядо на море.

Апартамент с две спални на Две Нива


Тристайни апартаменти ~ 85м2 на две нива, които се състоят от две самостоятелни спални на второ ниво и отделен хол с кът за хранене на първо ниво. Разполагат с маса и столове, както и кухненски бокс, оборудван с хладилник, вградена фурна, керамични котлони, аспиратор, микровълнова фурна, електрическа кана, мивка, тостер, посуда. Апартаментът разполага с две тераси - на дневната и едната спалня - баня и тоалетна на второ ниво, както и тоалетна на първо ниво. Подходящ за настаняване на 6 души.

 

Апартамент с две спални ниво Басейн


За да се насладите напълно на лятото и водните забавления може да отседнете в един от тристайните ни апартаменти /~80m2/ на ниво "Басейн", с директен излаз към вътрешния двор и басейн. Състоят се от две самостоятелни спални и отделен просторен хол с диван, кът за хранене с маса и столове, както и кухненски бокс, оборудван с хладилник, вградена фурна, керамични котлони, аспиратор, микровълнова фурна, електрическа кана, мивка, тостер, посуда. Апартаментите предоставят телевизор, климатик, две бани с душ.

 

Deluxe апартамент с две спални


Модерно и новообзаведено попълние сред нашите апартаменти с две спални. Прекрасна гледка към море и гора. Удобен за настаняване на 6ма. Разполага с две спални, две бани с тоалетни и обширен хол с напълно оборудван кухненски бокс. Терасата е голяма и обзаведена с маси и столове за прекрасни летни гледки.

 

Апартамент с две спални Large


Перлата на Оазис Бийч Апартаменти - Камчия са тристайните апартаменти ~95м2 - състоящи се от две спални с бани, както и отделен обширен хол с диван, кът за хранене с маса и столове и кухненски бокс, оборудван с хладилник, вградена фурна, керамични котлони, аспиратор, микровълнова фурна, електрическа кана, мивка, тостер, посуда. Апартаментът с две спални Large разполага също с телевизор и климатик във всяка стая. Голямата тераса с изглед към морето гарантира незабравими преживявания със семейството и приятели.

 

Апартамент с две спални - 4 Възрастни


Уют и спокойствие предлагат тристайните апартаменти ~73м2, състоящи се от спалня с двойно легло и спалня с единично легло, хол с диван, кът за хранене с маса и столове, както и кухненски бокс, оборудван с хладилник, вградена фурна, керамични котлони, аспиратор, микровълнова фурна, електрическа кана, мивка, тостер, посуда. Разположени на 4 етаж, те включват също телевизор, климатик, а терасата с гледка към морето ще запази приятни спомени за Вашата лятна ваканция в Оазис Бийч Камчия. Подходящи са за настаняване до 5 души.

 

Апартамент с две спални (детска стая с двуетажно легло)


2bedroombunkbed

Подходящи за семейства с две деца, апартаментите от този тип са с капацитет за настаняване на до 6ма души, тоест може и баба и дядо да почиват със семейството. Представляват хол с разтегаем диван, кухненски бокс и обобособена част за хранене; спалня с двойно легло; сланя с едно двуетажно легло; баня с тоалет и тераса. През хола преминаваме към двете спални, а от родителската се влиза към коридора със санитарния възел и балкона. Практичен избор за голямо семейство, тръгнало на лятна почивка.

 

Настаняване