Оазис Бийч Ризорт предлага и тристайни апартаменти, които се състоят от две самостоятелни спални и отделен хол с диван, кът за хранене с маса и столове, както и кухненски бокс .

Апартамент с две спални на Две Нива


Оазис Бийч Ризорт Ви предлага тристайни апартаменти ~ 85м2 на две нива, които се състоят от две самостоятелни спални на второ ниво и отделен хол с кът за хранене на първо ниво. Разполагат с маса и столове, както и кухненски бокс, оборудван с хладилник, вградена фурна, керамични котлони, аспиратор, микровълнова фурна, електрическа кана, мивка, тостер, посуда. Апартамент с две спални Тип А разполага с две тераси - на дневната и едната спалня - баня и тоалетна на второ ниво, както и тоалетна на първо ниво. Подходящ за настаняване на 6 души.

 

Апартамент с две спални ниво Басейн


За да се насладите напълно на лятото и водните забавления Ви предлагаме тристайни апартаменти ~80m2 на ниво "Басейн", с директен излаз към вътрешния двор и басейн. Състоят се от две самостоятелни спални и отделен просторен хол с диван, кът за хранене с маса и столове, както и кухненски бокс, оборудван с хладилник, вградена фурна, керамични котлони, аспиратор, микровълнова фурна, електрическа кана, мивка, тостер, посуда. Апартаментите предоставят телевизор, климатик, две бани с душ.

 

Апартамент с две спални Large


Перлата на Оазис Бийч Ризорт са тристайните апартаменти ~95м2 - състоящи се от две спални с бани, както и отделен обширен хол с диван, кът за хранене с маса и столове, както и кухненски бокс, оборудван с хладилник, вградена фурна, керамични котлони, аспиратор, микровълнова фурна, електрическа кана, мивка, тостер, посуда. Апартаментът с две спални Тип В предоставя също телевизор и климатик, а голямата тераса с изглед към морето гарантира незабравими преживявания със семейството и приятели.

 

Апартамент с две спални - 4 Възрастни


Уют и спокойствие предлагат тристайните апартаменти ~73м2, състоящи се от спалня с двойно легло и спалня с единично легло, хол с диван, кът за хранене с маса и столове, както и кухненски бокс, оборудван с хладилник, вградена фурна, керамични котлони, аспиратор, микровълнова фурна, електрическа кана, мивка, тостер, посуда. Разположени на 4 етаж, те включват също телевизор, климатик, а терасата с гледка към морето ще запази приятни спомени за Вашата лятна ваканция в Оазис Бийч Камчия. Подходящи са за настаняване до 5 души.

 

Апартамент с две спални (детска стая с двуетажно легло)


2bedroombunkbed

Подходящ за семейства с две деца, апартаментите от този тип са с капацитет за настаняване на до 6ма души, тоест може и баба и дядо да почиват със семейството. Представляват хол с разтегаем диван, кухненски бокс и обобособена част за хранене; спалня с двойно легло; сланя с едно двуетажно легло; баня с тоалет и тераса. През хола преминаваме към двете спални, а от родителската се влиза към коридора със санитарния възел и балкона. Практичен избор за голямо семейство, тръгнало на лятна почивка.

 

Апартамент с две спални (4ма възрастни) и балкон


Апартаментите от този тип разполагат с една спалня с двойно легло, втора спалня с единично легло и разтегаем диван в хола. Капацитет на настаняване до 5ма души. Идеален за семейства с деца. В холската част има телевизор, оборудван кухненски бокс, кът за хранене с маса и столове и свободно място, където да играят децата. Апартаментите разполагат със самостоятелен санитарен възел и малък балкон, който гледа към полето със слънчогледи.

 

Апартамент с две спални на последен етаж


Обширен апартамент с две спални и две тераси на последен етаж. Подходящ за настаняване на до 6ма души. Състои се от хол с оборудван кухненски бокс, собствен санитарен възел, две спални и два балкона. В хола се помещава и разтегаем диван, където спокойно могат да отморяват  баба и дядо. В апартамента ще откриете и телевизор с плосък екран, предоставящ достъп до над 200 телевизионни канала. Последният етаж носи спокойствие и усамотение.

 

Настаняване