Стилни двустайни апартаменти, всеки от които се състои от спалня и отделна всекидневна с разтегаем диван, кът за хранене с маса и столове, както и кухненски бокс.

Апартамент с една спалня


На разположение на гостите на този ваканционен комплекс до курорта Камчия са и стилни двустайни апартаменти ~50м2, всеки от които се състои от спалня и отделна всекидневна с диван, кът за хранене с маса и столове, както и кухненски бокс, оборудван с хладилник, вградена фурна, керамични котлони, аспиратор, микровълнова фурна, електрическа кана, мивка, тостер, посуда. Апартаментите разполагат също с LCD телевизор, климатик, тераса, интернет връзка, самостоятелна баня с душ.

 

Апартамент с една спалня - Стандарт


Уютни, компактни, двустайни апартаменти ~45m2, всеки от които се състои от спалня и отделна всекидневна с диван, кът за хранене с маса и столове, както и кухненски бокс, оборудван с хладилник, вградена фурна, керамични котлони, аспиратор, микровълнова фурна, електрическа кана, мивка, тостер, посуда. Удобства във всеки апартамент включват телевизор, климатик, интернет връзка, балкон, самостоятелна баня с душ. Апартаментите са удобни за настаняване до 4 души.

 

Апартамент с една спалня на две нива


Подходящи за четири членно семейство, апартаментите с една спалня на две нива са добър избор за лятната почивка. В тях ще откриете просторен хол с кухненски бокс, разтегаем диван, кът за хранене и тераса с изглед към един от басейните. Тоалетна на първия етаж, стъпалца, баня с тоалет на втория етаж, спалня за мама и тати, и килер. Капацитетът за настаняване е до четирима души. Удобни за семейства, които предпочитат по-обширни пространства, апартаментите с една спалня на две нива очакват своите гости.

 

Апартамент с една спалня - deluxe


kitchen

Добър избор за лятната почивка на едно четири членно семейство. На първия етаж се намира просторен хол с кухня, разтегаем диван, кът за хранене и тераса с изглед към един от басейните. На втория етаж - баня с тоалетна, спалня за мама и тати и втора тераса.  Удобен за семейства, които предпочитат по-обширни пространства, по-голяма кухня и самостоятелна тераса, както за мама и тате, така и за децата.

 

Комфортен Loft


Комфортен апартамент на последен етаж, където могат да отседнат двама възрастни с две деца. Липсата на тераса е удобство за семейства с малки деца, които се притесняват за палавниците. Loft разполага с оборудван кухненски бокс, пералня и самостоятелен санитарен възел. В комплекса има три басейна със секции за малки и големи.  Очакваме Ви!

 

Настаняване