Стилни двустайни апартаменти, всеки от които се състои от спалня и отделна всекидневна с диван, кът за хранене с маса и столове, както и кухненски бокс.

Апартамент с една спалня


На разположение на гостите на този ваканционен комплекс до курорта Камчия са и стилни двустайни апартаменти ~50м2, всеки от които се състои от спалня и отделна всекидневна с диван, кът за хранене с маса и столове, както и кухненски бокс, оборудван с хладилник, вградена фурна, керамични котлони, аспиратор, микровълнова фурна, електрическа кана, мивка, тостер, посуда. Апартаментите разполагат също с телевизор, климатик, тераса, самостоятелна баня с душ.

 

Апартамент с една спалня - Стандарт


За Вашата релаксираща лятна почивка предлагаме също уютни двустайни апартаменти ~45m2, всеки от които се състои от спалня и отделна всекидневна с диван, кът за хранене с маса и столове, както и кухненски бокс, оборудван с хладилник, вградена фурна, керамични котлони, аспиратор, микровълнова фурна, електрическа кана, мивка, тостер, посуда. Удобства във всеки апартамент включват телевизор, климатик, тераса, самостоятелна баня с душ. Апартаментите са удобни за настаняване до 4 души.

 

Настаняване