Конферентна зала

Място за провеждане на бизнес срещи, семинари, презентации, обучения или тиймбилдинг.

Неформална, елегантна и модерна конферентна зала "Оазис"

Капацитет

Зала "Оазис" може да посрещне до двадесет и пет гости.  Подходяща е за Вашето следващо събитие, което е предназначено за групи до 25 човека и предлага всички удобства, които са ви необходими, за да го проведете успешно.

Удобства

Мултимедия: 75’’ Smart LCD телевизор с HDMI връзка, отделна практична стая за срещи или работна стая, високоскоростна интернет връзка, бяла дъска, маркери и кетъринг услуги. Залата се озарява от дневна, слънчева светлина, която при необходимост може да бъде спряна от щори. В комплекса е наличен безплатен паркинг.

Местоположение

Конферентна зала „Оазис“ се намира в комплекс Оазис Бийч Апартаменти – Камчия, само на 15 км. от град Варна. Местоположението ни е и голяма положителна черта. Близо сме до най-дългата и обширна плажна ивица в България, река Камчия и красива гора. Лятото в комплекса работят три външни басейна.

Резервиране

Зала „Оазис“ може да бъде персонализирана и аранжирана според Вашите изисквания. Свържете се с нас за повече информация относно цени, отстъпки за групови резервации или дългосрочни наеми.

При нас може да съчетаете една малка лятна, пролетна, есенна, а защо не и зимна почивка заедно с бизнес среща, конференция, семинар, презентация, обучение, интервю или делова среща.

Повече за Оазис Бийч Апартаменти - Камчия

За своя пълноценен отдих на море, гостите на жилищния комплекс могат да избират измежду стилно и комфортно обзаведени студиа и апартаменти с една и две спални.

Да споделим малко любов

Посетете ни

Оазис Бийч Апартаменти - Камчия, с. Близнаци 9132, Аврен, Варна, България