5 плюса на настаняването в апартамент за лятната почивка

Когато планираме любимата ни лятна почивка, най-дълго време ни отнема обмислянето къде да отседнем. Голямото разнообразие от места за настаняване прави изборът ни по-труден. Често когато напишем желаната дестинация в google, като например „Камчия“, ни излизат реклами на хотели, бунгала и комплекси. Има чудесни оферти за хотели с добро обслужване и на разумни цени, но обширният апартамент в повечето случаи е доста по-предпочитан от еднотипната хотелска стая. В тази статия ще открием 5 плюса на настаняването в апартамент за лятната ни почивка.

  • Дом далеч от дома

Чудесна причина е, че се настаняваме в апартамент, който ни предоставя уюта на дома и все пак далеч от дома ни. Апартаментът ни предоставя едно от най-желаните условия на всеки почиващ, а именно личното пространство. Така избягваме шумните хотелски гости, ранното събуждане от камериерките, както и стотиците гости, плуващи в басейна на хотела. Оазис Бийч Апартаменти – Камчия предлага уют и спокойствие на своите гости далеч от дома.

  • Да сготвиш любимата си храна с местни продукти

Дори и готвенето да не е „нашето“ нещо, то наличието на кухня в мястото, където сме отседнали е истински плюс. Закуската е бърза и лесна, приготвянето на кафе също. А ако сме отседнали мама, тати, баба, дядо, братчето и сестричето, то направата на палачинки е истинска забава, а консумирането им на терасата, отдавайки се на морски бриз, слънчеви лъчи и спокойствие е плюс за цялото семейство.

  • Семейство и приятели „ЗАЕДНО“

Когато пътуваме 6 членно семейство или по приятелски, често един от главните ни проблеми е настаняването. Защо? Защото искаме да сме заедно, а можем да бъдем в една хотелска стая най-много до четирима. Баба и дядо остават отделно, а пък мама и тати нямат никакво лично пространство. Настаняването в апартаменти премахва това неудобство. Как?  Ето пример: Оазис Бийч Апартаменти – Камчия разполага с апартаменти с две спални и хол с разтегаем диван. (https://obk.bg/nastanyavane/2bedroom/apartament-s-dve-spalni-large/ ) Мама и тати в едната спалня, баба и дядо в другата, а децата на дивана в хола, пред телевизора. И най-важното всички заедно и то без да навлизаме в личното пространство на другия.

  • Съотношение цена – качество

Тенденцията е, че апартаментите под наем, на самообслужване, предлагат по-добро съотношение цена-качество от хотелите. Това се отнася най-вече за пътуващи семейства и групи приятели. Цената на човек в повечето случаи е доста по-ниска спрямо настаняването в хотел. А готвенето ни спестява от посещението на ресторанти и гостилници и харченето на пари. Използването на безплатните басейни в комплекс Оазис Бийч Камчия е допълнителна полза за нашите гости.

  • Повече места за релакс

Особено за семействата с малки дечица, завърнали се от морето, тичането на децата на едно място в хотелската стая със сигурност не е приятно. Повечето пространство осигурява комфорт за всички. Докато мама и тати си почиват в хола, децата са си легнали в спалнята. А ако сте настанени в комплекс като Оазис Бийч Апартаменти, то децата могат да си играят с други дечица, тичайки по тревните площи или в билярдната зала, докато мама и тати си почиват около басейна.

Апартаментът: по-добрата версия на хотелската стая.

“It is nice finding that place where you can just go and relax.” –Moises Arias